SELAMAT SEJAHTERA

Sabtu, 23 Oktober 2010

DUN GALAS : SOKONGAN KEPADA BN SEMAKIN MENINGKAT


BN SEMAKIN DITERIMA.


Menjelang PRK Dun Galas yang akan diadakan pada 4 November ini, Gerak kerja jentera parti sudah bermula. Pas telah mengumumkan calon yang akan bertanding pada PRK Dun Galas nanti.


Walaupun Barisan Nasional belum lagi mengumumkan calonnya tetapi jentara parti telah memulakan tugas menawan hati pengundi . Dari apa yang di lihat sokongan pengundi kepada BN semakin baik. Terdapat satu dua kawasan tidak ada langsung bendera Pas dipasang melainkan yang kelihatan hanyalah bendera BN.


Antara sebab peningkatan sokongan pengundi kepada BN adalah kerana janji-janji yang dibuat oleh Pas Kelantan semasa pilihanraya umum ke 12 terutama kepada golongan miskin belum lagi ditunaikan. Apa yang dilaksanakan ialah menjaga kroni dan sahabat handai mereka sahaja.


OLEH ITU, Kepada semua pengundi Dun Galas , gunakanlah kuasa yang ada pada PRK Dun Galas ini dengan memberi undi kepada Barisan Nasional (BN) yang jelas membantu rakyat tanpa menggira fahaman politik.

1 ulasan:

  1. jika benar niat kita kerana ingin membela nasib rakyat insyaAllah kemenangan pasti berpihak kepada kita. dan skiranya begitulah takdirnya calon yang menang nanti hendak lah menunaikan janji2 dan istiqomah bekerja untuk rakyat di kawasan yang mengundinya. ingatlah bahawa nasib calon di tangan rakyat. hidup UMNO dan BN

    BalasPadam