SELAMAT SEJAHTERA

Ahad, 4 Oktober 2009

KELEBIHAN TAN SRI MOHD ISA SAMAD

TAN SRI MOHD ISA ‘ POLITIK KAMPUNG’

Keputusan calon BN pada piliahanraya kecil Dun Bagan Pinag telah diumumkan oleh Tan Sri Mahyudin Yassin. Kerajaan telah akur dengan pilihan rakyat dengan meletakkan Tan Sri Mohd Isa Samad sebagai calon tersebut. Kehadiran lebih kurang 10,000 rakyat jelata di majlis pengumuman calon membuktikan popularity calon (Tan Sri Mohd Isa ) tidak lagi boleh dipertikaikan.

Beberapa kelebihan yang ada pada Tan Sri Mohd Isa menjadikan beliau sebagai calon utama di pilihanraya kecil Bagan Pinang ini.Antara kelebihan yang ada padanya adalah:

- Beliau adalah anak tempatan di sini dan buat pertama kalinya beliau bertanding di kampong halamannya sendiri.

- Nama Mohd Isa telah sebati dalam hidup penduduk Bagan Pinang walaupun selepas tidak memegang sebarang jawatan. Bukan sahaja dikalangan masyarakat Melayu, malah penduduk Cina dan India menghormatinya.

- Jiwa mesra rakyat yang ada pada beliau mendekatkan lagi dirinya dengan rakyat.

- Pengalaman yang luas sebagai menteri besar.

- UMNO bahagian Teluk Kemang bersatu untuk menamakan Tan Sri Mohd Isa.

- Gaya yang tersendiri mendekati rakyat mampu menawan hati rakyat tidak kira Melayu, Cina atau India dan dilabelkan sebagai politik kampong.


SEMUGA DENGAN KELEBIHAN YANG ADA PADA TAN SRI MOHD ISA SAMAD DAN DITAMBAH DENGAN SOKONGAN YANG PADU DARI AHLI UMNO, KITA DOAKAN BN AKAN MENANG DENGAN MAJORITI YANG LEBIH TINGGI LAGI.

KEPADA PENGUNDI DUN BAGAN PINANG, UNDILAH CALON BN YANG SUDAH TERBUKTI JASANYA KEPADA RAKYAT.
KEBANGKITAN BN DAN UMNO AKAN BERMULA DI BAGAN PINANG.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan