SELAMAT SEJAHTERA

Selasa, 28 Disember 2010

ULAMA TAKUT MATI ?.


NIK AZIZ MARAH BILA DIKATAKAN MENINGGAL DUNIA.


"Saya tidak akan ampun dan akan menanggung dosa di akhirat kelak selagi dia tidak minta maaf dengan saya," kata Mursyidul Am Pas itu kepada pemberita ketika ditemui selepas mesyuarat mengenai bekalan air di kediaman rasminya di JKR 10, di sini, hari ini.


Sebelum ini, berita mengenai kesihatan Nik Abdul Aziz, 79, heboh diperkatakan malah dikatakan telah meninggal dunia malam tadi. Menteri Besar itu minggu lalu menerima rawatan di Wad Eksekutif Hospital Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian kerana sakit pinggang.


Sebenarnya Nik Aziz adalah seorang yang mudah menerima sesuatu tanpa usul periksa terlebih dahulu. Isu inilah adalah berkaitan dengan orang lain yang secara kebetulan namanya sama.


Inilah wajah sebenarnya Nik Aziz yang akan membuat kenyataan dan pandangan tanpa meneliti terlebih dahulu dan sememangnya wajarlah kalau dia mengundurkan diri kerana sudah tidak boleh berfikir secara rasional.

1 ulasan:

  1. salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

    http://badutrakyat.blogspot.com/

    BalasPadam